maanantai 17. maaliskuuta 2014

Tänään on hyvä maanantai!

Edelleen ajatukset perusteellisempaan päivitykseen muhii päässä, mutta halusin tulla kertomaan, miksi tänään on hyvä päivä ja hyvä viikko edessä.

  • Tänään illalla on taas pitkästä aikaa Minin tunti! Toivotaan, että edellisen kerran sirkus ja satulattomasta selästä suistuminen ei toistu. Satulaa ei siis ole vieläkään (siitä pieni miinus, mutta ei anneta sen häiritä kokonaisuutta.)
  • Sähkömies pistelee juuri palasiksi mun keittiön seinää, mikä tarkoittaa, että mun unelmien keittiöremppa etenee! Itsevarmuutta uhkuen aion tehdä mahdollisimman paljon itse (mm. kaakeloida koko seinän, ei kai se niin vaikeaa voi olla...), mutta noi sähköhommat on pakko jättää ammattilaiselle. Pitää vain hetki sietää melua ja pölyä.
  •  Viikonloppuna on tulossa ratsitytöt kylään!
  • Jos hyvin käy, päästään sunnuntaina ihan reissuvalmennukseen, kun Maria tulee pitämään Brobyn maneesille demoa/valmennusta. Eli yleisön eteen! Tosin tämä varmistuu vasta loppuviikosta, ja vaikkei Willi tulisikaan mukaan, aion olla itse katsomossa tarkkaavaisena.
  • Löysin ystäväni vinkistä hyvin inspiroivan henkilön. Ihanaa, lisää esikuvia kukkahattutädille! Käykää tsekkaamassa, tämä video sisältää paljon asiaa (myös ei-hevosihmisille).

(Update: Ollaan vasta tiistaissa, ja viikko vaan paranee: eläinlääkäri kävi tarkistamassa tallin omistajan omien hevosten hampaita, ja hoiti Willin raspauksen samalla, joten sekin asia on hoidettu tältä keväältä pois päiväjärjestyksestä. Lisäksi treffit seuraavan satulansovittajan kanssa sovittu perjantaille! Peukut pystyyn, että molemmille sopiva unelmien satula löytyy!)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä terveiset tai kerro mitä mieltä sinä olet.