lauantai 21. joulukuuta 2013

Hähää!

Haa, blogin ulkoasu on muuttunut, se ei ole enää pelkkää mustaa tekstiä valkoisella pohjalla! Mitään värien iloittelua tämä blogi ei vieläkään ole, (eikä varmaaan koskaan tule olemaankaan), sillä tunnustan, että mulla on ongelmia värien kanssa. Noin niinkuin yleisellä tasolla mulla ei ole varsinaisesti mitään värejä vastaan, mutta jos pitää valita joku, niin en kerta kaikkiaan saa pakotettua itseäni valitsemaan mitään kovin räikeää väriä. Onneksi mustan ja valkoisen välille mahtuu vaikka kuinka paljon kauniita harmaaan sävyjä. Bannerissa loikkii Willi, joka leikki tänään (tai eilen, kun tarkemmin katsoo kelloa...) lentokonetta, ja koitti loikkaamalla päästä irtautumaan maneesin hiekasta liitelemään ylempiin sfääreihin. Valitettavasti sillä on massaa sen verran, että gravitaatio kutsui sen takaisin maan pinnalle, vaikka muuvit olivatkin välillä aika näyttäviä. Suurkiitokset Linnille jälleen kerran kuvaajana toimimisesta!
 
Willin lentoinnostus johtui siitä, että halusin vaihtelun vuoksi tarjota Willille mahdollisuuden hiukan jumpata esteitä. Koska edelleen mennään mahdollisimman paljon ilman satulaa, enkä ilman satulaa aio tuon kumipallon selässä hypätä, rakennettiin maneesiin irtohypytyskuja, jossa oli maapuomi, ristikko-ristikko in-and-out välein, ja lopuksi yhden laukka-askeleen etäisyydellä pieni okseri. Koska tarkoitus oli vain saada Willille hiukan vaihtelevaa liikuntaa ja jumppaa selälle ilman suurta rasitusta jaloille, pidettiin esteen ihan minimaalisen pieninä. Suurimmillaankin okseri oli arviolta ehkä 60 cm korkea. Vaikka esteiden korkeus ei päätä huumannut, esitti Willi varsin ilmavia loikkia, tosin lähinnä estekujan jälkeen.

Varsinaisista hypyistä ei ole kuvia, mutta tässä kuvakooste estekujan jälkeisistä riemuloikista, josta tuo bannerin kuvakin on otettu. Valitettavasti liikkuvasta kohteesta on vaikea saada kännykkäkameralla teräviä kuvia, joten alastulo on hiukan sumuinen. Turkooseista suojista näkee kuitenkin missä tassut suunnilleen liikkuvat.
 
 
Unidentified flyig object? Huomaa keskikuvassa vasemman etujalan ilmava liikerata.

3 kommenttia:

  1. Jee, hieno ulkoasu, ja kyllä hevonen loikkas isoja loikkia esteen jälkeen. ;)

    VastaaPoista
  2. Kiitti Tia! Viilasin vielä hiukan otsikkoakin, mutta nyt saa luvan kelvata. (Mulla kun on paha tapa jäädä hieromaan ja hieromaan juttuja...) Vielä kun joku kertoisi, miksi (ainakin mun läppärin näytöllä) bannerin tausta on vaalean harmaa eikä valkoinen, niin olisin kiitollinen. Ilmeisesti Willi sai perjantain loikista tarpeekseen, ja se oli tänään oikein mukava ja rento, kun ratsastelin ilman satulaa.

    VastaaPoista
  3. Hyvää uutta vuotta! Toivottavasti teille kuuluu hyvää?

    Sulle olisi myös haaste: http://pientapuhetta.blogspot.fi/2014/01/hitaasti-haasteisiin.html

    VastaaPoista

Jätä terveiset tai kerro mitä mieltä sinä olet.